Søndag d. 24. september er der igen Blues’N Brunch på casa carola v58. Sahra Da Silva & Nisse Thorbjørn leverer søndagens blues og . Der vil være  brunch fra 11-13,30 og kl 14. er der koncertstart

Entre: Brunchbuffet (inkl. fri filterkaffe og te) + koncert 240 kr.
Entre til koncert alene 80/100 kr.

Du kan sikre dig billet her:

Inden koncerten vil der være mulighed for at spise en lækker brunch, som bla. består af:
Scambled Eggs, Bacon, forskellige oste, Chorizo pølse, forskellige tapernader, kage og frisk frugt. Hertil kan der der nydes kaffe(ikke specialkaffer) og te ad libitum. Der er lagt op til en søndag med lækker musik.

Vi kender Nisse Thorbjørn fra andre sammenhænge (bla. Copenhagen Slim Band, Robert Johnson Tribute) men denne søndag får Nisse Thorbjørn følgeskab af en af de mest soulede og talentfulde sangerinder på den danske bluesscene nemlig Sahra Da Silva.

Sahra Da Silva og Nisse Thorbjørn Duo.

Blues, Soul, Folk mm.

Sahra Da Silva - Sang/Piano/Percussion
Sahra da Silva har de sidste 10 år har været et velkendt ansigt i det Københavnske musikliv. Sammen med sit gamle band, the Jagged Soul, har hun spillet et utal af jobs, udgivet EP og album, og med eget materiale medvirket i DR’s Talent 2010. Et sted i midten af soul, blues og jazz står Sahra da Silva, klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og smukkere for hver dag.

Nisse Thorbjørn - Sang/Guitar/Mundharpe
Nisse Thorbjørn der har turneret i Europa med flere amerikanske blues koryfæer (se. John Primer, Lurrie Bell) er også en af de stolte vindere af "Årets Danske Bluesnavn prisen", han har også udgivet solo albummet "CPH Slim” blev tildelt 4 Hjerter af Politikens anmelder. Nisse Thorbjørn er måske mest kendt med sit orkester Copenhagen Slim Band, men er også turnerende solo og med Robert Johnson Tribute, m.fl..

Efterårets første Rootsaften byder på to velbevandrede herrer på den danske bluesscene.

Så giv dig selv lov til at nyde en aften med gode historier, lækker musik og hygge med kærligheden til blues i fokus

Entre er 50 kr. for alle..

Køb din billet i forsalg her:

nyboogeriksen.jpg

”Den Interregionale” duo Two Stroke, bestående af Henrik 'Faze' Nybo (Øernes Bluesband, Faze'n Mir m.fl.) og Jais Kurecko Eriksen (Big O & the Blue Quarters, Tumbleweeds, Humble Men m.fl.) spiller blues, bluegrass, folk m.m.

Der spilles fortolkninger af bl.a. Keb Mo, Bob Dylan, Amos Milburn, Taj Mahal, Tom Waits, og mange flere, samt en håndfuld egne numre.

Henrik Nybo: Vokal, banjo, akk. guitar, dobro

Jais K. Eriksen: Vokal, bas, akk. guitar, gl-guitar, stomp-box/tamburin”

Årets festugekoncert byder på et glædeligt gensyn med Vestbo Trio. Det foregår på Café gyngen onsdag d. 30. August 2017. Koncertstart kl. 21.
Entre : 80 kr. Medl. 50,-

Billetter kan også købes i forsalg her:

Vestbo trio: Trioens instrumentale musik har nerve, charme og musikalsk coolness, og var et stort hit blandt foreningens medlemmer ved trioens koncert på Gyngen i 2015. Vestbo Trio præsenterer en helt særlig blanding af solidt musikalsk håndværk og bred publikumsappel, som du ikke må gå glip af! Siden sidst har Vestbo Trio haft travlt: Foråret bød på en DK-turné sammen med Uffe Steen Trio, et succesfuldt samarbejde som tager på turné igen i foråret 2018. Derudover brygger Vestbo Trio på materiale til et nyt album, som skal indspilles sidst på året. Smagsprøver på det nye materiale luftes selvfølgelig på Gyngen denne aften.

Efterårets første koncert bliver en blues´brunch på casa v58 søndag d. 20/8-17. Brunch er fra kl 10-12 og koncerten starter kl. 12,30. brunch + koncert 240 kr. koncerten alene 80 kr/100 kr.

Til vores debut har Aarhus Bluesforening inviteret “modersmålsblues” og bag det gemmer sig Terji Mesell, Kent Thomsen og Uni Debess.  Med de tre musikere får vi en Nytænkt Blues søndag, idet Terji Mesell der leverer blues på Færøsk den færøske Blues, Kent Thomsen Blues på dansk, og Uni Debess som også stammer fra Færøerne. som noget helt særligt for Aarhus Bluesforening har de 3 herrer valgt at tage en ekstra gæst med, nemlig Olav Gudnason. Lidt om musikerne i modersmålsblues Terji Mesell: Terji har sin helt egen stil, den er ikke genrebestemt, men den er følt og den er færøsk. Kom og oplev en fantastisk musiker, levere blues på hans modersmål. Kent Thomsen: Med sin ægte Vestjyske charme og ikke mindst humor, præsenterer Kent Thomsen blues på dansk. Hvis du vil opleve Blues der får rørt dine lattermuskler, så er det Kent Thomsen du vil høre. Uni Debess: Uni er et i Aarhus Bluesforening uskrevet blad, men han har en lang karriere på CV’et, Vi er meget glade for at kunne præsentere denne Blues sing-song writer. Det vil være en en søndag fyldt med gode historier og beviser på at blues også kan være andet en sunget på engelsk.

Lidt om musikerne i modersmålsblues

Terji Mesell:

Kent Thomsen: